Norway NOR  

rss

  • rss
Nyheter -
AMWAY-FRIVILLIGE 2016

2016.12.05 - 

Amway hedrer 65 ABOers frivillige innsats over hele Europa!

Europeiske ABOer har delt 270 frivillige prosjekter knyttet til miljø, helse og utdanning for å bedre lokalsamfunnet.

I hele Europa har dere vist hvor viktig det er med sosialt engasjement, ved å dele 270 frivillige prosjekter knyttet til miljø, helse og utdanning for å forbedre lokalsamfunnet i 2016.  

Vi takker dere for at dere delte disse frivillige prosjektene med oss fra juni til september 2016, i anledning 4-årsdagen for Amways frivillighetsdag, som er tilknyttet One by One-kampanjen. Dere har vist stor vilje til å støtte lokalsamfunnet med disse prosjektene. 

Vi ser frem til fortsatt aktiv støtte fra dere fremover, med engasjementet for lokalsamfunnet, historiene dere deler med oss, og viljen til å oppfylle Amways visjon om å hjelpe mennesker til å leve et bedre liv.

De følgende ti ideelle organisasjonene vil bli støttet av Amway Scandinavia i år – mer informasjon følger i 2017, så hold øynene åpne!

Danmark:
Café Værestedet som er rettet mot ensomme mennesker og mennesker som sliter med et misbruk. Dette flotte prosjektet støttes av Annette Clausen, som jobber som frivillig på kafeen.

Vejle Zonta Klub som er rettet mot jenter og kvinner i nød. Dette flotte prosjektet støttes av Else Bang, som organiserer og jobber som frivillig i prosjekter.

Et lokalt samfunnshus som er rettet mot eldre og andre som ønsker selskap. Dette flotte prosjektet støttes av Lene Bærentsen, som går på tur med de som benytter seg av tilbudet, og snakker om ernæring.

Norge:
PWN som er rettet mot kvinnelige entreprenører med innvandrerbakgrunn. Dette flotte prosjektet støttes av Barbara Skeie og Katy Paus, som veileder og organiserer.

Kafe Q som er rettet mot unge, ensomme mennesker. Dette flotte prosjektet støttes av Wyonne Long, som jobber som frivillig på kafeen.

Finland:
Sippolan Koulu som er rettet mot barn og ungdom i lokalsamfunnet. Dette flotte prosjektet støttes av Anne Nissinen, som samler inn penger og organiserer.

Kouvolan Sudet som er rettet mot unge innebandyspillere i lokalsamfunnet. Dette flotte prosjektet støttes av Nina Laaksonen, som organiserer ulike aktiviteter og støtter teamet.

Sverige:
Knivsta IK som er rettet mot unge fotballspillere i lokalsamfunnet. Dette flotte prosjektet støttes av Håkan Modiér, som har jobbet som frivillig i klubben i 20 år.

Rebecca Orden/Huddinge Børn som er rettet mot barn med kreft. Dette flotte prosjektet støttes av Elisabeth Laxton, som tilbringer tid sammen med barna og deler ut julegaver.

Mira som er rettet mot kvinner i krise. Dette flotte prosjektet støttes av Marita Skårelid, som jobber som frivillig og hjelper kvinner.

Skriv en kommentar

E-postadressen blir ikke offentliggjort
* Må fylles ut

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia