Norway NOR  

rss

  • rss
Nyheter, Pressemeldinger - Amway Amway
AMWAY™ INNGÅR SAMARBEID MED GLOBAL ENTREPRENØRSKAPSUKE

2015.10.02 - 

SPONSING ØKER effekten av Amways årlige rapport om globalt entreprenørskap.

Amway, som er opptatt av å støtte entreprenørskap, vil sponse Global Entrepreneurship Week (GEW) for å fremme rapporten Amway Global Entrepreneurship Report (AGER) på GEW-arrangementer 16.–22. November 2015.

GEW, et ukeslangt arrangement som går av stabelen i november hvert år, er en feiring av innovatørene og jobbskaperne som etablerer nye bedrifter, fremmer økonomisk vekst og bidrar til økt velstand. I løpet av arrangementet, som omfatter alt fra konkurranser til personlige nettverksbyggingsøkter, knytter entreprenører og andre bånd gjennom lokale, nasjonale og globale aktiviteter som er utformet for å hjelpe dem med å utforske sitt potensial som gründere og innovatører, og som presenterer dem for nye muligheter.

«Relasjoner er bygget på tillit, og lojalitet er det som gjør at entreprenørene lykkes», sier Amways president Doug DeVos. «Ved å slå oss sammen med GEW kan vi øke bevisstheten om forretningseiernes rolle i den globale økonomien. Samarbeidet gir begge organisasjonene en effektiv plattform som lar oss inspirere entreprenørene og skape et miljø som gjør det enda lettere for dem å lykkes.»

GEW er mer enn en bevissthetskampanje – den engasjerer aktører langs hele entreprenørskapsspekteret og styrker nyetableringer og etableringsøkosystemer over hele verden. Uken tjener som en katalysator – den oppretter forbindelser og samarbeid mellom entreprenører, mentorer og investorer så vel som forskere og beslutningstakere som er interessert i politikk og programmer som fremmer økonomisk vekst. Fjorårets høydepunkter omfattet 157 land med mer enn 11 000 samarbeidspartnere som organiserte 28 000 aktiviteter med over 8,2 millioner deltakere.

«Interessen for nyetableringer og entreprenørskap fortsetter å øke i hele verden», forteller Jonathan Ortmans, president for Global Entrepreneurship Week. «GEW er en adrenalininnsprøyting som bidrar til å fremskynde utviklingen av en ny klasse av globale entreprenører ved å gi dem tilgang til programmene, forskningen og nettverkene de trenger for å maksimere potensialet.»

Fra 1. oktober 2015 til 1. oktober 2016 vil GEW, som har nasjonale kampanjer i 160 land, være en offisiell Amway-partner og dele nyheter om AGER 2105 med et globalt publikum. «Dette partnerskapet styrker troverdigheten vår ved å utvide publikumet vårt», legger DeVos til. «Vi når 44 land med AGER, og nå vil hvert av disse markedene opprette en ny relasjon med sin respektive GEW-kontakt. Disse relasjonene vil uten tvil gi fremdrift innenfor entreprenørskap på grasrotplan.»

I 2015 utgis AGER på sjette året, og rapporten vil bli lansert onsdag 18. november under GEW. Andre høydepunkter 18. november omfatter en Facebook-chat (facebook.com/amway) i regi av Amway med Amways president Doug DeVos, hvor han fra kl 12.00 til 13.00 vil lansere AGER 2015. Chatten markedsføres verden rundt som et arrangement under GEW og som et av høydepunktene. I løpet av denne hendelsesrike morgenen starter også et arrangement i Washington D.C., kl. 13.30 til 15.00, med et ekspertpanel innenfor entreprenørskap under ledelse av Amway og GEW.

 

# # #

 

 

Om Amway™
Amway er et direktesalgsselskap basert i Ada, Michigan, USA med en omsetning på USD 10,8 milliarder. Amways mestselgende varemerker er Nutriway™, vitamin-, mineral- og kosttilskuddsprodukter, ARTISTRY™, hudpleie- og makeupprodukter, og eSpring™, vannbehandlingssystemer – og alle selges eksklusivt av Amways forretningseiere. Det globale salget i 2014 gjorde Amway til det ledende direktesalgsselskapet i verden, ifølge Direct Selling News 2015 Global 100. Du finner mer informasjon om selskapet på globalnews.amway.com.

Om Global Entrepreneurship Week
I løpet av en uke hvert år i november inspirerer tusenvis av arrangementer og konkurranser verden rundt millioner til å engasjere seg i entreprenørskapsaktiviteter samtidig som de får anledning til å knytte kontakter med potensielle samarbeidspartnere, mentorer og investorer. Siden Global Entrepreneurship Week ble lansert første gang i 2008, har den ekspandert til 160 land, og den bidrar til å utvikle og styrke økosystemer for entreprenører over hele verden. Initiativet, som drives av Ewing Marion Kauffman Foundation, støttes av tusenvis av verdensledere og et nettverk av over 11 000 partnerorganisasjoner. Du finner mer informasjon på www.gew.co og kan følge @unleashingideas på Twitter.

For mer informasjon, kontakt:
Mette Bettina Henius
Senior Corporate Affairs Manager – Amway Scandinavia
Telefon: (+45) 43 31 32 09 eller (+45) 40 60 49 59
E-post: mette_henius@amway.com

Skriv en kommentar

E-postadressen blir ikke offentliggjort
* Må fylles ut

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia