Norway NOR  

rss

  • rss
Pressemeldinger - Skjønnhet
ARTISTRY EXACT FIT™ LONGWEARING FOUNDATION & ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ COLLECTION

2016.04.19 - 

ARTISTRY EXACT FIT™ LONGWEARING FOUNDATION: EN PERFEKT LOOK SOM VARER

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ COLLECTION: SE STILIG OG FEILFRI UT HELE DAGEN

Dagens kvinner er stadig på farten. Med en travel timeplan er det liten tid til stadige oppfriskinger, og derfor trenger de makeup som varer lenge. Som global innovatør innenfor makeup har AMWAY utviklet løsningene ARTISTRY EXACT FIT™ Longwearing Foundation, som gir en naturlig, feilfri fremtoning i opptil 24 timer, og ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Eye and Cheek Collection, som fremhever den naturlige skjønnheten i opptil 12 timer.

Teresa Palmer, skuespiller og ansiktet til ARTISTRY™, fryder seg over disse langvarige makeupløsningene som er så enkle å legge.

FORVANDLE HUDENS FREMTONING
ARTISTRY EXACT FIT™ Foundations unike og behagelige blanding av tahitiske perler og optiske prismer filtrerer lyset og skaper en «soft focus»-effekt idet den reduserer synligheten av porer. Blandingen, som er lett og absorberer talg, inneholder også hudnærende ingredienser, som E-vitamin og vann fra Syltebøkilden i Eresfjord, som gjør at huden kjennes behagelig og myk.

Perfeksjonen starter med ARTISTRY EXACT FIT™ Foundations revolusjonerende Color Lock Technology. Uansett aktivitet, varme eller fuktighet, justeres pigmentene perfekt – de sitter lenge og på en måte som kjennes behagelig. ARTISTRY EXACT FIT™ Longwearing Foundation, som er tilgjengelig nå, inneholder ikke parfyme og kan trygt brukes rundt øyepartiet. Den er egnet til alle hudtyper.

«Den nyskapende ARTISTRY EXACT FIT™ Longwearing Foundation kommer i 12 nyanser og gir en ren, fotoklar finish», forklarer Rick DiCecca, ARTISTRYs globale makeupartist. «Nå kan travle kvinner hoppe over sjekken foran speilet midt på dagen. Med dette produktet får de en langvarig løsning.»

DEN PERFEKTE BALANSEN AV FARGER
ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Eye and Cheek Collection er designet med et øye for detaljer – den fremhever den naturlige skjønnheten og gir huden glød. Den holdbare makeupen tilbyr perfeksjon i opptil 12 timer. Med nye ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Eye Shadow Quads, Blush og Longwearing Eye Pencil kan du skape akkurat den looken du ønsker. Velg blant en rekke fargepaletter og legg makeup i alle varianter – fra enkel dagmakeup til dramatisk kveldsmakeup og alt midt imellom. Nyansene i hver palett er allerede avstemt etter hverandre. Det er bare å blande, matche og være like kreativ som en proff makeupartist.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Eye Shadow Quads: Hver palett består av fire avstemte nyanser som gir fascinerende resultater. Opplev de fløyelsmyke øyenskyggene, som kan tones og settes sammen med flerdimensjonale finisher – matt, metallisk, skimmer og sateng.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Blush: Den strålende silkemyke rougen kommer i en rekke finisher som spenner fra matt til skimmer og står til alle hudtoner. Den lysreflekterende teknologien fremhever ansiktets naturlige form og konturer.

ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR Compact er et stilig etui som er designet av makeupartisten Oliver Van Doorn. Det kan inneholde enten øyenskyggene eller rougen. ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Longwearing Eye Pencil: Blyantens dobbeltsidige design med skumapplikator gjør den til det ultimate verktøyet når du skal skape flere effekter – fra presise konturer og sensuelle linjer til dramatisk kveldsmakeup. Den kremede formelen gjør påføringen myk og enkel.

Informasjon om utsalgspris inklusive MVA:
ARTISTRY SIGNATURE COLOR Eye Shadow Quads Refill (Refil)
Smokey Eye – Sprice Brown – Plumberry – Natural Glow – Pink Chocolate:                360,00 NOK

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Eye Shadow Quads Bundle (Refil & Compact)
Smokey Eye – Sprice Brown – Plumberry – Natural Glow – Pink Chocolate:                483,00 NOK

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Blush Refill (Refil)
Golden Light – Soft Rose – Peachy Pink – Sweet Pink                                                         207,00 NOK

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Blush Bundle (Refil & Compact)
Golden Light – Soft Rose – Peachy Pink – Sweet Pink                                                        346,00 NOK

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Longwearing Eye Pencil (rajauskynä)
Black – Brown – Graphite Shimmer – Plumberry                                                                203,00 NOK

Ytterligere informasjon
Kontakt Imelda Vital, Senior Area Manager Corporate Affairs
Telefon: +32 27 22 99 10
Mobil: +32 47 713 7965
E-post: Imelda_vital@amway.com

Om ARTISTRY™
ARTISTRY™ er blant verdens fem mestselgende kvalitetsmerker innenfor hudpleie. (Kilde: : Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims) ARTISTRY™-serien ble etablert i 1958 av et entreprenørektepar og består av avanserte hudpleieprodukter utviklet med nye teknologier og egenutviklede planteingredienser. Serien er rettet mot både de biologiske og miljømessige aldringstegnene hos menn og kvinner og omfatter også klassiske og sesongavhengige makeupkolleksjoner til ansikt, øyne og lepper. De førsteklasses produktene gjenspeiler den globale forskningen, utviklingen og kvalitetssikringen som utføres av et nettverk av mer enn 900 forskere under ledelse av et utvalg av vitenskapelige og akademiske rådgivere – som samarbeider om å skyve skjønnhetens grenser enda lenger.

Om Amway
Amway er et av verdens ledende direktesalgsselskaper. Det familieeide selskapet, som ble grunnlagt i 1959 i Ada i USA, driver virksomhet i over 100 land og områder og hadde i 2015 en omsetning på USD 9,5 milliarder. Amway tilbyr mer enn 450 skjønnhets-, velvære- og husholdningsprodukter. Amways mestselgende varemerker er NUTRIWAY™ vitamin-, mineral- og kosttilskuddsprodukter og ARTISTRY™ hudpleie- og makeupprodukter – og alle selges eksklusivt av Amways forretningseiere. Du finner mer informasjon om selskapet på www.amway.no

Skriv en kommentar

E-postadressen blir ikke offentliggjort
* Må fylles ut

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia