Norway NOR  

rss

  • rss
Nyheter - Skjønnhet
Få den perfekte gløden med to av vårens nyheter fra Artistry

2017.07.07 - 

Artistry lanserer to nyheter som gjør det enda enklere å oppnå perfekt hud: Ideal Radiance Illuminating CC Cream SPF50 og Exact Fit Perfecting Concealer, i et utvalg farger.

 

Ideal Radiance Illuminating CC Cream SPF50 PA+++

Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream er en spesialutviklet formel med perleprotein som umiddelbart lyser opp og bidrar til å øke hudens naturlige glød. Den lette, fargekorrigerende formelen med Multi-Dimensional Finishing Complex og eksklusiv MultiFlora Blend gir huden en jevnere tone og reduserer synlige mørke områder mens den hydrerer.

Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream inneholder SPF50 og egenskaper som gjør hudfargen perfekt i en foundation for å oppnå en feilfri finish. Leveres i fargene Lys, Lys-Medium, Medium og passer for alle hudtyper.

Hva er Multi-Dimensional Finishing Complex?
Utviklet eksklusivt for Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream, er det en unik blanding av optiske partikler som hjelper huden å være mer jevn. Innholdet består av ingredienser som er designet for å skape en jevn og vakker overflate på huden.

Hva er MultiFloral Blend?

MultiFlora Blend er satt sammen av pleiende blomster valgt for deres revitaliserende, beroligende og beskyttende egenskaper.

429 NOK/30 ml.

 

Exact Fit Perfecting Concealer

Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer er en unik og balansert blanding av tahitiske perler og optiske prismer. Formelen filtrerer lys og skaper en myk-fokus-effekt, som øyeblikkelig kamuflerer og lysner mørke sirkler og ujevnhet, for langvarig perfeksjon. Det gir huden et glatt og naturlig utseende. Artistry Exact Fit ™ Perfekt Concealer kommer i fem nyanser og passer for alle hudtyper.

274 NOK/7,2 gr.

Selges eksklusivt gjennom www.amway.no i mer enn 100 land over hele verden.

 

Skriv en kommentar

E-postadressen blir ikke offentliggjort
* Må fylles ut

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia