Norway NOR  

rss

  • rss
Nyheter -
Fire nye Artistry-produkter til din skjønnhetsrutine

2017.08.18 - 

Fullfør den ukentlige skjønnhetsrutinen med ARTISTRYs Special Care Collection – en ny kolleksjon som består av fire enestående produkter, designet til å gi alle hudtyper en ekstra boost med effektive premium ingredienser. Huden etterlates oppfrisket, sunn og gjennomfuktet. Produktene kan lett kombineres med alle hudpleieserier fra ARTISTRY.

ARTISTRY Eye & Lip Makeup Remover, 120 ml. 193 NOK

Et lett og fuktighetsgivende to-fase produkt, som raskt og effektivt fjerner både tung og vannfast sminke fra øyne og lepper uten å virke fetende på huden. Med Panthenol (Provitamin B5), bidrar denne fuktighetsgivende formelen til å holde huden hydrert ved å absorbere fuktighet fra luften. Produktet kan brukes hver dag og passer alle hudtyper.

ARTISTRY Polishing Exfoliant, 125 ml. 318 NOK

En rik og luksuriøs skrubb med naturlige korn, som skånsomt og effektivt renser tette porer, fjerner døde hudceller og avslører en glatt og polert overflate med masse glød. Skrubben stimulerer hudens egen celleomsetning og tilfører umiddelbar fuktighet. Ingredienser som jojoba korn og kokosolje polerer huden, minsker urenheter og tilfører fuktighet. Skrubben påføres minst to ganger i uken og passer til alle hudtyper.

ARTISTRY Deep Cleansing Mask, 100 ml. 291 NOK

En kremaktig leire-maske, som trenger dypt ned og forhindrer tette porer. Masken etterlater huden klar og frisk, forebygger glans og regulerer overproduksjon av talg. Produktet inneholder Amazonas-leire, som er rik på mineraler, og kaolin leire, som absorberer urenheter. Masken påføres en gang i uken, og passer til oljet og kombinert hud.

ARTISTRY Hydra-V Refreshing Moisture Mask, 100 ml. 397 NOK

En rik og fuktighetsgivende maske, som raskt gir resultater, og varer opp til 12 timer. Masken bidrar til en intensiv foryngelse og langvarig hydrering av huden, som umiddelbart gir et glatt og sunt utseende. Produktet består av nordisk fjordvann, som frisker opp og fukter, og Hawaiian Acai, hjelper til med å gjenopplive hudens fuktdannelse og funksjon. Himalayan Pink Rock Minerals gjenoppbygger huden for optimal hydrering. Masken påføres minst to ganger i uken og passer alle hudtyper.

Selges eksklusivt gjennom www.amway.no i mer enn 100 land over hele verden.

Skriv en kommentar

E-postadressen blir ikke offentliggjort
* Må fylles ut

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia