Norway NOR  

rss

  • rss
Nyheter -
Frivillighetsdagen 2017: Amway gir bort produkter

2017.11.16 - 

Tre ABOer, en fra Sverige, en fra Danmark og en fra Finland, gir i desember bort produkter til en verdi av 750 euro hver som støtte til frivillig arbeid i lokalsamfunnet.

I oktober ba Amway ABOer i de fire skandinaviske landene om å sende inn en søknad med informasjon om de frivillige aktivitetene de er engasjert i lokalt. I alt 14 ABOer sendte inn en søknad, og aktivitetene omfattet alt fra frivillig arbeid i samfunnshuset til en lokal teatergruppe.

«Amway har alltid hjulpet mennesker med å leve bedre liv, og dette er bare en av måtene vi gjør dette på.  Vi har støttet barn globalt i flere år, men vi ønsket også å bidra lokalt i de skandinaviske landene», sier salgssjef Mette B. Henius.

ABOene bak de tre «vinnersøknadene» har fått spørsmål om hvilke produkter de mener vil hjelpe dem i det frivillige arbeidet, og i desember mottar de pakken.

Danmark:
Lis Bærentsen og Anna Marie Dyremose støtter rundt 50 kvinner og barn i et krisesenter i Holstebro. De får produkter fra G&H, Satinique og Artistry samt et par XS Power Drinks til en samling de skal arrangere i forbindelse med utdelingen.

Finland:
Annika Hoven støtter familier i juletiden gjennom Julhjälp Raseborg 2017. Disse familiene er i en vanskelig situasjon på grunn av blant annet arbeidsledighet og sykdom. De får produkter fra G&H, Satinique og Artistry.

Sverige:
Pernilla Keusch støtter Talita, en organisasjon som hjelper kvinner som er ofre for menneskehandel i Sveriges største byer. De får produkter fra Artistry.

 «Det var selvsagt ingen enkel jobb å velge blant søknadene, og i Amway er vi stolte over å samarbeide med ABOer som ikke bare er opptatt av å forbedre sitt eget liv ved å utvikle forretningen, men som også tar seg tid til å hjelpe andre», sier Mette B. Henius.

Amway fikk ingen søknader fra Norge i år.

Les mer om Amways globale veldedighetsarbeid https://powerof5.nutrilite.com/

 

Skriv en kommentar

E-postadressen blir ikke offentliggjort
* Må fylles ut

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia