Norway NOR  

rss

 • rss
Nyheter -
Nytt øyenbrynsett gir skandinaviske kvinner kraft

2017.01.26 - 

#artistryscandinavia

Nå har 90-tallet stått på makeupdagsordenen på catwalkene og de røde løperne en stund. Men våren 2017 ser det ut til at vi skal lenger tilbake – nemlig til 80-tallet.

Det betyr sterke farger – og kraftige øyenbryn!

Amways nye Artistry Signature Color™ Brow Kit fra vårkolleksjonen Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection gir deg muligheten til å henge med på trenden.

– Med øyenbrynsettet kan du forbedre utseendet ved å jobbe med øyenbrynene, selv om du bestemmer deg for å gå for en naturlig look på øynene. Det er veldig viktig, spesielt hvis du har blå eller grå øyne og blondt hår og blonde øyenvipper. 

Slik lyder vurderingen fra Cristian Ciriani, som er makeup- og skjønnhetsinstruktør for Amway, og som har flere års erfaring fra den internasjonale skjønnhets- og motebransjen.

– De siste årene er det blitt stadig vanligere at kvinner er mer opptatt av å ta vare på brynene. Det er viktig å forstå hvordan man arbeider med dem for å oppnå en dramatisk effekt. Tidsånden er preget av 80-tallnostalgi, noe som kommer til uttrykk i de siste motetrendene og også i Artistrys nye kolleksjon, sier Cristian Ciriani og føyer til:

– Settet ligner nesten en James Bond-dings. Det har et hemmelig rom som inneholder alle de verktøyene som er nødvendige for å skape den rette looken!

Bli gjenfødt på 80-tallet

Det er ikke bare øyenbrynsettet som er med på å gi vårlooken anno 2017 kraft. Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection lanserer også en hel rekke andre produkter som er i tråd med internasjonale motetrender, blant annet Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo, som gir deg muligheten til å friske opp øynene med kraftige farger.

– Under moteukene våren 2017 avsløres nostalgien i form av elektriske eyelinere, skimrende øyenskygger og voluminøst hår. Masser av vakre berømtheter på den røde løperen beviser det, deriblant skuespillerne Kristen Stewart og Allison Williams og modellen Gigi Hadid. Artistrys nye kolleksjon er din mulighet til å bli gjenfødt på 80-tallet, sier Cristian Ciriani.

 • Med Artistry Signature Color™ Lip Shine kan du få våte og lysreflekterende lepper. Den har en unik geléformel som gir deg glansen til en lipgloss, men komforten til en leppestift.
 • Artistry Signature Color™ Highlighting Tint gir huden strålende og sunn glød. Den kan bæres alene eller sammen med foundation. Påfør Artistry Signature Color™ Highlighting Tint på de områdene av ansiktet hvor lyset faller: kinnben, nesen, nedenfor øyenbrynsbenet, i øyekroken og ovenfor amorbuen.
 • Artistry Signature Color ™ Shimmer Powder Eye Duo er en lysreflekterende blanding av knuste perler. Den gir deg garantert funklende øyne – uansett om den brukes alene eller sammen med en annen farge.
 • Artistry Signature Color™ Brow Kit inneholder to farger, en voks, en pinsett, en skrå børste og en spoolie-børste – et verktøy til å forme øyenbrynene. Settet inneholder alt du trenger for å forme dristige og definerte bryn hjemme og på farten.

Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection

Artistry Signature Color™ Lip Shine: 271 NOK

 • Soft Rose og Fuchsia: Gir leppene glans og byr på samme dekning som en leppestift.

Artistry Signature Color™ Highlighting Tint: 362 NOK

 • Pink: En lysende kremet konsistens med en kostbar blanding av 3D-perler.

Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo: 471 NOK

En eksklusiv lysreflekterende blanding av knuste perler i et skinnende løst pudder.

 • So Chic: Dreamy Pink og Crystal Blue
 • Subtle Chic: Golden Pearl og Gleaming Peach

Artistry Signature Color™ Brow Kit: 360 NOK

 • Taupe Powder
 • Brow Wax
 • Espresso Powder
 • Inneholder en spoolie-børste, en pinsett og en skrå børste.

Artistry ™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection er tilgjengelig fra 26. januar 2017 og så lenge lageret rekker.  Artistry™-produktene selges utelukkende gjennom et nettverk av Amway-forretningseiere. Besøk Amway.no for å finne nærmeste forhandler.

For mer informasjon:
Mette Hvistendahl Munch,
Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia
mette.munch@amway.com
+45 2034 5131
news.amway.no

Skriv en kommentar

E-postadressen blir ikke offentliggjort
* Må fylles ut

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia