Norway NOR  

rss

  • rss
Skjønnhet kommer innefra med Truvivity by NUTRIWAY

2016.04.13 - 

Kosttilskuddet Truvivity by NUTRIWAY™ med kompleksene PhytoInfuse™ og PhytoCeramide er Amways nyeste skudd på stammen innenfor vitenskapelig skjønnhetspleie.

Forskerne i Amways laboratorier, som er verdensledende innenfor utvikling av banebrytende hudpleie og kosttilskudd, har brukt kunnskapen de har innenfor begge kategorier til å skape kosttilskuddet Truvivity by NUTRIWAY, som henvender seg til både kvinner og menn.

Ansiktskremer kan forbedre ansiktshudens fremtoning og beskytte mot ytre faktorer som kulde, sol og tørr luft. Men mange hudproblemer skyldes bl.a. dårlige kostvaner og mangel på søvn. Derfor har Amway utviklet kosttilskuddet Truvivity by NUTRIWAY som bidrar til hudens helse innenfra. «Når vi eldes, blir huden tynnere og ceramidene i stratum corneum (hudens ytre lag) blir tynnere og mister evnen til å fungere som en effektiv hudbarriere. Resultatet blir derfor en tynnere og tørrere hud», forklarer ph.d. og ernæringsfysiolog Dawna Venzon, Amway Senior Research Scientist. Med Truvivity by NUTRIWAY-serien får du en helhetlig tilnærming til skjønnhet. Konvensjonell hudpleie fukter bare huden utenfra, men med Truvivity by NUTRIWAYs ingredienser bygges huden opp og næres innenfra.

Truvivity by NUTRIWAY inneholder to nye komplekser. PhytoInfuse™-komplekset inneholder en trio av planteekstrakter fra nype, gojibær og vindruekjerner. Vindruekjerne- og nypeekstraktene bidrar til å beskytte kroppens celler mot frie radikaler. PhytoCeramide-komplekset inneholder hveteceramider, som er naturlig glutenfrie planteceramider fra fullkornshvete.

Serien består av Truvivity by NUTRIWAY Beauty Supplement og Truvivity by NUTRIWAY Beauty Powder Drink, som sammen støtter hudens helse med en blanding av næringsrike ingredienser.

Truvivity by NUTRIWAY Beauty Supplement er et kosttilskudd med vitamin A, C og sink, som sammen bidrar til å opprettholde en sunn og normal hud. C-vitamin og sink beskytter også hudcellene mot oksidativt stress. En blisterpakning bestående av to tabletter tas hver kveld som en del av den daglige hudpleierutinen. I løpet av natten bruker ingrediensene hudens egen regenereringsevne til å bekjempe følgene av ytre påvirkninger fra solen, miljøet og en hektisk livsstil.

Truvivity by NUTRIWAY Beauty Powder Drink supplerer Truvivity by NUTRIWAY Beauty Supplement og inneholder C-vitamin, PhytoCeramide-kompleks, sink og tranebærekstrakt. Kosttilskuddet, som drikkes, har en velsmakende grapefruktsmak og kan nytes både om morgenen og i løpet av dagen.

Truvivity by NUTRIWAY vil lansere ytterligere produkter fra porteføljen i den kommende tiden.

Pris:
Truvivity by NUTRIWAY Beauty Supplement og Truvivity by NUTRIWAY Beauty Powder Drink: veiledende pris inkl. mva: 928,00 NOK

Om NUTRIWAY™
NUTRIWAY, som selges eksklusivt av Amway, er et av verdens mest solgte varemerker innenfor vitaminer og kosttilskudd. NUTRIWAY-teamet bruker erfaringen fra 80 års vitenskap og forskning til å sikre en førsteklasses «fra frø til kosttilskudd»-praksis, som bevarer kvaliteten og maksimerer konsistensen, effekten og sikkerheten i produktene. NUTRIWAY-merket er det eneste globale vitamin- og mineralmerket som sår, høster og bearbeider planter på sertifiserte økologiske farmer, som ligger i USA, Mexico og Brasil. Siden 2008 har NUTRIWAYs produkter vært «The Official Nutrition Supplements of AC Milan».

* Kilde: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims.

 

Om Amway
Amway er et ledende familieeid selskap som selger mer enn 450 kvalitetsprodukter innenfor skjønnhet, velvære og pleie til hjemmet. Produktene selges eksklusivt til forbrukerne via et uavhengig nettverk av distributører. Selskapet, som ble grunnlagt i 1959 i Ada, USA, og driver virksomhet i over 100 land, hadde en omsetning på mer enn 10,8 milliarder dollar i 2014. Amways mestselgende merker er NUTRIWAY vitaminer, mineraler og kosttilskudd, ARTISTRY hudpleie og kosmetikk og eSpring vannbehandlingssystemer. Hvis du vil ha flere nyheter fra selskapet, kan du besøke www.amway.no

For mer informasjon, kontakt:
Imelda Vital Senior Corporate Affairs Area Manager
Telefon: +32 477 13 79 65
E-post: Imelda_vital@amway.com

Skriv en kommentar

E-postadressen blir ikke offentliggjort
* Må fylles ut

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia